Sz.Sz . FB Profile 1

Szerepi Szabolcs

                      Vendéglátóipari szaktanácsadó

Családja anyai ágán generációk óta mindenki erdőmérnök, apai vonalon elektromérnök; ő mégis, gyermekkora óta a hotelek és vendéglátóipar semmihez sem hasonlítható világához vonzódott, és életét is ebben a világban töltötte. Magyarországon és Floridában töltött iskolai évei alatt vendéglátással-, és hotel menedzsmenttel összefüggő végzettségeket szerzett. Floridában és a Royal Caribbean hajótársáságnál F&B vezetői pozíciókban eltöltött évek szakmai munkái után hazaérkezve több ismert, elismert étterem és hotel beindításán és/vagy üzemeltetésén dolgozott, mint például a Budapest belvárosi luxusszálloda az Aria Hotel F&B részlege, vagy a 7Seasons Apartments és a hozzátartozó „Top 50-es” Antré étterem felépítése, üzemeltetése.

antre 267655 2

Mészáros Gábor


kreatív chef, konyhai szaktanácsadó

Hajómérnök  – autodidakta módon képezte magát, hogy gyermekkori álmát megvalósítva chef lehessen. Kezdeti lépéseit a Múzeum Étteremben tette meg a nagy öregek mellett, majd a Pastrami étterem nyitó csapatának chefjeként lett igazán ismert, és miután mások sikertelen próbálkozásai után sikerre vitte a Dunapark Kávéház konyháját, már elismert is. Szabolccsal az Antré étterem óta dolgoznak közösen; szakmai barátságuk azóta töretlen, amit megismerkedésük óta több budapesti-, és vidéki étterem „rendbetétele” fémjelez.

en

Krix Erika

Home stager
Home staging KEY

Csapatunk egyik hölgy tagja, aki HR és pszichológiai végzettségekkel bír. Soha nem dolgozott vendéglátásban vagy szállodaiparban, ugyanakkor a berendezések, színek, összhatások nagyasszonyaként mindig meglátja azt a pici pluszt, ami egy vendéglátó egységbe való  belépéskor a vendég első benyomását az összhatást illetően pozitív irányba billenti.

Bogi

Juhász Bogi

Fotográfus
Boogee Photography

Csapatunk másik hölgy tagja, aki művészetével – a nagyközönség irányába – élettel tölti meg munkánkat. Bogival hosszú évek óta dolgozunk együtt hotelek és vendéglátó egységek külső-, és belső fotóik elkészítésén, továbbá az éttermi kínálat megjelenítésén. Bogi portfóliójában megtalálható pl. a Trattoria Toscana, a Stand, az Onyx, az Antré, de nagyobb épületek sem okoznak neki gondot; például a somlói Kreinbacher borászat díjnyertes épületegyüttesének hivatalos képeit ő készíthette el. Az utóbbi években már Olaszország Toszkána régiójában lévő főzőkurzusok vizuális marketingjének felelőse. Képeit számos gasztronómiai-, és építészeti magazinban, könyvben publikálták.

office 1209640 1920

További kollégák

A feladatok méretétől függően további szakemberekkel is együtt dolgozunk, akik elsősorban a beszerzések koordinálásában, engedélyeztetési eljárásokban, eszközbeszerzésekben, papírmunkák elkészítésében működnek közre, és segítségükkel emelik munkáink gyorsaságát, precizitását.

Kapcsolat

+3630/916-3656

info@geridon.hu