Segítünk!
A „Geridon” csapatának felkészült szakemberei várják hívását, hogy a kapcsolatfelvétel során kialakuló, bizakodással várt konzultáció után már bizalommal teli közös szakmai munkára kerülhessen sor.

Konzultáció,
szakmai tanácsadás
Az éttermek, hotelek pörgő, gyorsan változó világában naponta szembesülünk olyan helyzetekkel, amik gyors megoldást kívánnak. Ezekben az esetekben a külső szakmai segítség igénybevétele hatékony, profi megoldást nyújt, hiszen a külsős szakember mindig többet-, esetenként mást is lát, mint az adott hely tulajdonosa, személyzete. Néha elég, ha csak pár alkalommal találkozunk, konzultálunk és közösen elemezzük a vendéglátó egység helyzetét, ugyanakkor legtöbbször szükséges az időszakosan visszatérő és/vagy folyamatos szakmai tanácsadás, melyek alatt menedzsment szinten segítjük vállalkozását.
Működő vendéglátó egységek felülvizsgálata
Működő vendéglátó egységek felülvizsgálata során betekintést nyerünk az üzemelési folyamatokba, amik alapján anyagi-, szakmai-, és erkölcsi összefüggések vonhatók le. Ezen adatok elemzése után javaslatokat teszünk változtatásokra, melyekkel üzlete visszanyerheti versenyképességét.
Tervezés,
nyitás előtti folyamatok,
nyitási előkészületek
Mire eljut álmai vendéglátó egységének megnyitásához, addigra sok álmatlan éjszakával töltött tervezésen lesz túl. Segítünk. Csináltunk már ilyet. A pénzügyi tervezés-, a kínálat-, a géppark kialakításában; összefoglalva, a nyitást megelőző összes folyamatban, így akár a megfelelő személyzet
kiválasztásában, továbbá marketing folyamatokban is szívesen veszünk részt, és vesszük le válláról a
legnagyobb terheket. A dokumentációk elkészítésében, az engedélyek beszerzésében mind otthonosan mozgunk, így nagy kedvvel veszünk részt vendéglátó egységének kapunyitásában, továbbá segítjük a későbbiekben is, hogy sikeresen üzemeljen.

Termékfejlesztés,
kínálat összeállítása
A vendéglátó üzleteket leghatékonyabban kihasználni, az általuk nyújtott előnyöket nyereségre konvertálni akkor tudjuk, ha tisztában vagyunk az üzletünkbe épített technológiával-, azok
működésével, állapotával. Ebből kifolyólag a kínálatnak minden esetben szorosan követnie kell az
üzlet technológiai lehetőségeit, ugyanakkor fontos, hogy az eszközpark és a kínálat fejlesztése nem állhat meg. Segítünk megkeresni önnek az ár/érték arányban legjobb beszállítói forrásokat, mely alapanyagokból összeállítunk egy optimális, egymásra épülő választékot, végül segítünk a készletezések és a gazdálkodási folyamatok kialakításában. Az előzőekben említett folyamatok ugyanakkor kizárólag akkor működnek üzembiztosan, ha a termelésben és az értékesítésben résztvevő személyzet minden tagja szakmailag felkészülten várja a vendégeket.
Személyzet fejlesztése, képzése
A vendéglátó egységek személyzetének folyamatos szakmai és erkölcsi fejlődése elengedhetetlen. Kollégáink fejlesztésére úgy tekintünk, mint befektetés, hiszen az állandóan növekvő vendégoldali-, és szakmai elvárások mellett fejlődésük, problémalátó-, és megoldó képességük, gyors helyzetfelismerésük nap, mint nap kamatoztatható. Közreműködésünk során fejlesztjük munkatársait, hogy munkavégzésük hatékonysága emelkedjen; mindeközben a kollégák-, és a vendégek irányába tanúsított barátságos viselkedésük, erkölcsi tartásuk is javul, ezáltal kiegyensúlyozottabb munkavállalóként képviselhetik az általuk tartalommal megtöltött üzletet.

Privát séf
Ezen szolgáltatásunkat ajánljuk azon éttermek, vendéglátó egységek részére, ahol a séf szabadságra megy, vagy váratlan események miatt helyettesíteni kell; ahol nincs szükség állandó (kreatív) séfre, de a konyhai személyzet időszakos felügyelete szükséges; de nagyobb rendezvények megszervezése,
előkészítése, lebonyolítása alkalmával is szívesen segítünk.
Belső design frissítése
Rohanó világunkban, még egy harmonikus vendégtér kialakításra is ráfér a folyamatos monitoring, a berendezés időszakos felülvizsgálata, melyhez szintén profi segítséget tudunk biztosítani egy „Home stager” személyében. Csatolt vállalkozásként, egy külsős szakemberünk foglalkozik az éttermek és szálláshelyek vendégterének frissítésével, legyen szó színekről, vagy akár apró, de a vendégek kényelmét érintő
változtatásokról.

Fotózás, vizuális marketing
Csapatunk szakemberei között elismert szakemberek tervezik meg éttermének mindennapjait, velük együtt pedig egy olyan elismert fotós végzi a környezet és/vagy az ételek fotózását, mely garancia, hogy az elkészült fényképek azonnali érzelmeket generálnak a nézőktől, továbbá késztetik őket arra, hogy el akarjanak látogatni az ön éttermébe, szálláshelyére.